Vila Vinka
- sobe
- A3
- A4
- A5
Restoran
Aktivni odmor
Lokacija
Tučepi
Izleti
Rezervacije
Kontakt
Knjiga gostiju
 
Villa Vinka - obiteljski pansion
od 1970.

Wireless Internet Connection

U biseru Makarske rivijere - Tučepima, u mirnom okruženju mediteranskog raslinja, smjestila se Vila Vinka, koja svojim romantičnim ugođajem rado privlači goste.

Čar ove Vile upravo je u prisnoj, obiteljskoj atmosferi budući da ga je izgradila i vodi obitelj Čović, koja ističe da im je zadovoljni osmijeh gosta na kraju odmora najveća plaća za sav trud. To što u Vaši domaćini ne samo vlasnici hotela, već i glavni radnici u njemu obećava osobnu i vrlo srdačnu uslugu kakvu ne možete dobiti u većim hotelima.

Za nas je svaki gost poseban i nastojima da se osjeća kao kod kuće, te da mu pružimo odmor kojeg će dugo pamtiti. Da nam to i uspjeva pokazuju vjerni gosti koji su s nama već više od 30 godina. Hvala Vam što ste nam to omogućili.

U sklopu Vile Vinka je i elegantno uređen restoran za pansionsku uslugu sa specijalitetima domaće i međunarodne kuhinje, bar (šank) s terasom, recepcija s holom i mogućnosti pristupa Internetu. Sve zajedničke prostorije su novouređene i klimatizirane.

Blizina plaže (100 m), sportskog terena, šetnice, restorana, kao i svih ostalih sadržaja, potrebnih da bi odmor bio potpun, najbolji su preduvjet ugodnog i kvalitetnog boravka. Također, osigurano je dovoljno parking mjesta za sve goste.

Naša obiteljska Villa Vinka opisana je u knjizi poznatog njemačkog putopisca Alfreda Mullera “Kroatien - Kustenstrasse und Inseln” Motorrad -Reise.