• +385 21 623 100
  • +385 98 42 32 62
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dobro došli u Tučepi

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Tučepi centar

Tučepi (1.760 stanovnika) danas su poznato i priznato odredište mnogobrojnih turista koji se uvijek iznova vraćaju ovamo.

Turistima su na raspolaganju 2.000 kreveta u hotelskom i 4.000 kreveta u privatnom smještaju, deseci restorana, konoba i drugih ugostiteljskih objekata s bogatim izborom tradicionalnih jela i pića.

Više od toga, svi koji se odluče za boravak i odmor u našem mjestu uživat će u lijepoj 4 km dugoj šljunkovitoj plaži, šetalištu koje se proteže dužinom cijele plaže, borovoj šumi, a ponajviše u tradicionalnoj i glasovitoj gostoljubivosti domaćina. Zabavni i kulturni program sastavni su dijelovi tučepske ponude.

U okviru "Tučepskih ljetnih večeri" održavaju se raznolike zabavne i kulturne priredbe. "Tučepske ljetne večeri" tradicionalno započinju pučkom feštom 13. lipnja na dan sv. Ante, zaštitnika župe Tučepi.

Tijekom ljeta u Tučepima, uz odmor i uživanju u ljepotama i blagodatima, moći ćete uživati u koncertima, dramskim priredbama, klapskoj pjesmi, likovnim izložbama, pučkim svečanostima i feštama i sportskim priredbama.

Samo sat vremena vožnje automobilom potrebno je za dolazak na najvišu točku planine Biokovo vrh Sv. Jure. S najvišeg vrha planine i drugih lako dostupnih uzvisina pruža se sveobuhvatan pogled na susjedne planine, obližnje otoke, na cijelu rivijeru, njene plaže, hotele, šume i uvale. Želite li uživati u tišini i osjetiti mudru težinu prohujalih stoljeća, obilježenim pješačkim stazama zaputite se od obale ka obližnjim zaselcima, udaljenima od 30 do 50 minuta hoda od mora.

Odlučite li se obići i našu širu okolicu, izuzetno povoljan zemljopisni položaj Tučepa omogućava Vam izlete na obližnje otoke, Split, Dubrovnik, Međugorje i druga obližnja odredišta.

Dragi gosti, nadamo se i uvjereni smo da će Vam ovaj vodič pomoći u boljem upoznavanju Tučepa. Vjerujemo kako ćete u tučepskim ljudima prepoznati domaćine i prijatelje te da će Tučepi postati mjesto i odredište Vašeg stalnog povratka.


© 2024 Tučepi accommodation offer: Villa's with pool, apartments, hotels, pensions, restaurants. Powered by https://www.tucepi.net